°

Kurtoğlu Köyü’ne kilit parke yapılıyor

Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Kurtoğlu Köyü’nde köy içi yolların daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi amacıyla başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.


ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Delice Kaymakamı Tugay Cingirt ve İl Genel Meclis Üyesi Onur Şencan, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Çalışmalar kapsamında köy yollarında bozuk zeminlerin onarımı yapılıyor, ardından dayanıklı ve uzun ömürlü kilit parke taşları döşeniyor. Kaymakam Tugay Cingirt, köylerde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarının vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediğini belirterek, “Kırsal bölgelerde ulaşım konforunu artırmak ve köylerimizin çehresini güzelleştirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.” dedi.

KALICI HİZMETLER SUNULUYOR

İl Genel Meclis Üyesi Onur Şencan da köy halkının ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, yapılan yatırımların bölgeye kalıcı hizmetler sunacağını dile getirdi. Köy sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yol sorunlarının çözülmesiyle birlikte ulaşımın daha rahat hale geleceğini söyledi. Delice Kaymakamlığı ve İl Özel İdaresi iş birliğinde yürütülen bu çalışmaların kısa sürede tamamlanarak köyün modern ve düzenli bir görünüme kavuşması hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 4 araç trafikten men edildi

İlginizi Çekebilir

Kapulukaya Barajı’na 695 bin sazan yavrusu bırakıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli gençler müjde! 54 bin kamu personeli alınacak!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23528

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171